Fuck off.

BILDER OCH STYCKEN IFRÅN TEXTEN ÄR LÅNAT HÄRIFRÅN! (oychiel.blogg.se & oychiel på stardoll, så ni har klart för er att jag inte kopierar från andra bloggar utan att länka )

Som ni vet, jag är medlem på stardoll, och nu för i helvetes jävla skit har dom gått ALLDELES för långt.


Medlemmen Emorox4eva äger väldigt många sk. rares, gamla DKNY kläder, MKA RC, Lottery Dresses, Paulina RC osv osv osv.  (VÄLDIGT dyrbara) Hon har spenderat över tusen stardollars (pengar på stardoll.) och massor av pengar IRL. Kläderna är väldigt sällsynta och dyrbara, som sag. Folk försöker dagligen hacka hennes medoll. Hon har blivit hackad ett flertal gånger, UTAN att gett ut sitt lösenord till någon. Så dom måste ha hackat sig in i stardolls databas för att få tag i lösenordet.


Emorox4eva har mailat stardoll varje gång hon blivit hackad för att få hjälp, vilket hon borde få rätt till. Och dessutom är det stardoll som ansvarar för medlemmarnas säkerhet på stardoll, man ska inte kunna hacka sig in i stardolls databas så lätt. Här är inlägget där hon berättar om händelsen, dock på engelska, men det är inte så himla svårt att förstå.

Hon har antagligen fått tillbaka sina kläder efter de antal gånger hon blivit hackad, eftersom stardoll tillslut gjorde dom osäljbara. Alltså, OM hon blir hackad ännu en gång, så går det INTE att sälja kläderna till sig själv. Hon har alltså fått hjälp, men denna gång, ja, då vill stardoll inte hjälpa ett jävla skit. Hennes mamma mailade stardoll, detta fick hon som svar:


Jag tänker fan inte lägga ner ett enda spänn på denna jävla skit sida om det är såhär de behandlar oss. Jag tänker fan INTE stödja dom längre, fuck off, stardoll. (ovårdat språk) DET ÄR RIKTIGTA PENGAR VI FAN LÄGGER NER. För typ 2 år sedan var stardoll en säker sajt, men nu, nejdå. INTE ETT JÄVLA FUCKING SKIT. Jag har själv blivit hackad ett flertal gånger, och det är SKIT KUL :D Nej, faktiskt inte ett dugg kul. -.- Stardoll kan för i helvete lägga ner. Om dom vill & tycker det är okej att behandla oss på det här sättet. Nej, fyfan för er stardoll -.-
Usch.
Som sagt, bilder & stycken är lånat härifrån



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0